2015-04-06 07:06:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nagyszerűen indul a hét

Napi horoszkóp április 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Vannak idők, amikor az ember minden gondját-baját elfelejtheti. Eltűntek, mintha nem is lettek volna. Ilyen ez a mai nap: a Nap az ön jegyében jár. A Jupiter láthatatlan aranyszőnyeget terít Ön elé. A bolygók kísérik és óvják. A többiek szívesen vannak az Ön közelében. Szerelemi csillagai erősek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma már nem érezheti azt a lendületet, amivel este találkozni fog. A Hold az Önnel szemben lévő jegyben áll. Valahogy el kellene töltenie az időt, anélkül, hogy elcsüggedne. A Hold gondoskodik arról, hogy Ön jobban érezze magát. Olyan lesz, mintha valahonnan egy energiaforrás fakadt volna fel.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó hangulatban kezdődik a hét, könnyűnek, kiegyensúlyozottnak érezheti magát. A reggel Önre nevet, és délután egy pillanat alatt elrepül. A Hold belép a Skorpió jegyébe. Ez nem éppen a könnyed oldalát hozza elő Önnek, nehézzé teszi a napot. Ami most jó lenne, ha tudna beszélgetni valakivel, akár mély értelműbb dolgokról is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön szeret reggel sokáig szöszmötölni, így általában későn indul. Kezdetben talán észre sem veszi, de itt a tavasz. Reggel még szeretne sokáig aludni, ha korán kell kelnie, kialvatlanná válik. A Hold a Skorpió jegyében áll, és ez alvós jegy, lenyomja a hangulatát. Ez többé-kevésbé egész nap így marad.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nagyszerűen indul a hét. Átsiklik a tavaszba, ami az elmúlt héten kezdődött, beburkolódzik a szerelem köntösébe. Ha csak kicsit is fogékony az ég erejével szemben, akkor ma reggel sugározni fog, és rámosolyog minden emberre, akivel találkozik. A szerelem erejét akkor is érezni fogja, ha véletlenül egyedül lenne. Menjen ki a természetbe, minden fa, minden bokor, minden madár Önt fogja szeretni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kezdje azokkal a dolgokkal a hetet, amik felvidítják. Ez lehet sport a korai órákban, vagy hosszabb és kiadósabban is reggelizhet. Tegye azt, ami szórakoztatja. A csillagok nem fogják cserben hagyni. Az emberek Ön körül vidámak és jó kedvűek, ez Önről is vissza fog tükröződni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Hallgassa egy kicsit a természetet, és töltse nyíltan a napot. Egész hétre érvényes ez a fontos üzenet. A Nap a Kos jegyében jár. Mindenütt érezni, hogy friss szelek fújnak. Újdonságok, változások, fontos információk árasztják el. Tetszik Önnek ez a változó klíma. Érdekfeszítőnek találhatja, és konstruktív módon kezelheti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyének elején ébred, ez megkönnyíti az Ön számára a hét első napjait. Délelőtt még a Vénusz is Ön mellett áll. Ezzel minden sikerül, a munkahelyén, és a magánéletében egyaránt. Este mindenképpen találkozzon a barátaival.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valószínűleg csodálatos álmai voltak, és ezekben az álmokban soha nincs egyedül. Egész nap erősen áthatja a szerelem. Annyira, hogy ha Ön szingli, olyan találkozása lehet, ami az egész életét megváltoztathatja. Ez nem fog mindenkivel megtörténni, de vidám és nyílt lehet. Az új kapcsolatok szinte maguktól létrejönnek. Meg fog lepődni azon, hogy ez ma milyen könnyen megy.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a hét is jól kezdődik! A Hold a Skorpió jegyében áll, és a Nap a Kos jegyében van. Ez igazi robbanásokhoz vezethet. Így hát legjobb lesz, ha otthon marad, vagy amennyire csak lehet, olyan keveset dolgozzon. Így sok bosszúságot megspórolhat magának. Ha mégis teljes erőbedobással kell dolgoznia, ígérjen meg valami jutalmat estére magának. Keressen valami kellemes programot!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap belépett a Kos jegyébe, mi pedig üdvözöljük a tavaszt. A Nap mindjárt Uránusszal is kapcsolatra lép, és ezáltal még több energiát és lendületet ad ennek a napnak. Tele van ötletekkel, és a legjobb, ha mindjárt neki is lát a megvalósításuknak. A spontán akcióknak nagyon jó esélyeik vannak a sikerre. A tervezésnek és kontrollnak kevésbé.

Halak: II. 19. - III. 20.
Alig érkezett meg a Nap a Kos jegyébe, máris az Uránusszal találkozik. Most szem nem marad szárazon, és a tempó is magas. Minden támogatást kap, ami új és érdekes. Engedje magához jönni a dolgokat, legyen eredeti, így pozitív meglepetés fogja érni. A Hold a Skorpió jegyében áll, és minden lelkesedése mellett ügyelnie kellene másokra, legyen készen kompromisszumok kötésére is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: